Διασκέδαση

Απ’ όλα έχει ο μπαξές! Θα φάτε και θα πιείτε και νηστικοί θα κοιμηθείτε! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για ότι τραβάει η ψυχή σας από fast food και sandwiches μέχρι μαγειρευτό!

Εννοείται ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να ευχαριστηθείτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες. Αν τώρα είστε κρεατοφάγοι ή προτιμάτε την ιταλική κουζίνα, εννοείται ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Κρέας θα βρείτε και στα τρία χωριά του νησιού, ενώ πίτσα και ιταλική κουζίνα θα βρείτε στα χωριά Σπαρτοχώρι και Βαθύ. Σε κάποιες από τις ταβέρνες του νησιού μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε και τοπικές γεύσεις, όπως είναι η ψαρόπιτα.

Για επιδόρπιο μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το ζαχαροπλαστείο του νησιού, όπου θα βρείτε φρέσκα, δροσερά και εκλεκτά γλυκά.

Μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας, το κρασάκι σας, το ουζάκι σας, το ποτό σας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Θα βρείτε καφετέριες και ουζερί δίπλα στη θάλλασσα ή θα μπορέσετε να τη θαυμάσετε και από ψηλά, εκτός και αν θέλετε να γίνετε "ένα" με τους ντόπιους στις πλατείες των χωριών. Εάν πάλι θέλετε να απολαύσετε το ποτάκι σας λυκνίζοντας το κορμί σας σε ρυθμούς club και όχι μόνο, τότε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε κάποια από τα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού μένοντας ξάγρυπνοι ενίοτε και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.